A HAJ ÉS FEJBŐR EGYENSÚLYA

Vizsgálat

Vizsgálat

A hajproblémák feltárása a fejbőr és a haj vizsgálatán alapul, és ezek csak együttesen vizsgálhatók, hiszen a haj a fejbőrből ered, abból táplálkozik. A fejbőr egészségi állapota határozza meg a hajhagyma és az abból kinővő hajszál minőségét.

A vizsgálat kellő idő és figyelem ráfordításával történik. Terapeuta szakemberünk részletesen átbeszéli a vendéggel a probléma kialakulásának körülményeit, az ún. kórelőzményeket, mert ezeknek jelentős hatása lehetett a probléma megjelenésére és lesz a kezelés megválasztására is.

A vizsgálatot egy 400 szoros nagyítású mikrokamerával (digitális mikroszkóppal) végezzük, mellyel fotókat is készítünk a változó fejbőr állapot nyomon követésére a kezelések során.

A vizsgálat elvégzését követően Ön megtudhatja a fejbőrén tapasztalt probléma okát, annak tipikus összefüggéseit, esetleg egészségügyi vonatkozásait. Ezt követően javaslatot kap a kezelés típusára, időtartamára, és arra vonatkozólag, hogy Ön mit tehet a helyzet javítása érdekében( táplálkozás, életmód, hajápolási szokások változtatása, esetleg orvosi vizsgálat szükségessége)