A HAJ ÉS FEJBŐR EGYENSÚLYA

Szalon kezelések

Szalon kezelések

A haj és fejbőrvizsgálatot követően – amennyiben nincs a kezelést kizáró ok – terapeutánk kitölti a Kezelőlapot és a vendég hozzájárulásával megkezdi a kezelést.

1.

fejbőr hámlasztását a BALANCE fejbőr peeling alkalmazásával végezzük nedves hajon. A fejbőr hámlasztása lehetővé teszi az elhalt sejtek, szennyeződések, a faggyúváladék és korpa eltávolítását. A masszírozó felvitel során a cellulóz golyók segítségével teljes felszíni tisztítás érhető el. A megtisztított fejbőr felfrissül, oxigén ellátása és vérkeringése javul, tápanyagfelszívó képessége növekszik, ezzel elősegítve a további BALANCE kezelés eredményességét. 

2.

A különböző típusú peelingek a fejbőr különböző problémáinak megfelelő hatóanyagokat tartalmaznak, melyek a masszírozás és az azt követő 5 perces hatóidő alatt felszívódnak a fejbőrbe.

3.

Az 5 perces behatást követően a peelinget a kezelésnek megfelelő típusú BALANCE samponnal távolítjuk el a fejbőrről, mely önmagában is a probléma csökkentésére ható alapanyagokat tartalmaz.

4.

A kezelés befejező fázisaként a törölközőszáraz fejbőrre felvisszük és bemasszírozzuk a BALANCE szérumot, mely koncentrált módon, elsősorban növényi hatóanyagokat tartalmaz, és ezeket az alkoholos vivőközeggel juttatja a fejbőrbe.

5.

A szalon kezelés végeztével szakemberünk ismerteti az otthoni kezelés fontosságát, és annak legfontosabb tudnivalóit egy Otthoni kezelőlap formájában a vendégnek át is adja.

6.

A szalon kezelés végeztével a vendégnek elkészítjük a kívánt frizuráját. Festést csak a kezelést követő 3 nap elteltével szabad végezni!