A HAJ ÉS FEJBŐR EGYENSÚLYA

Otthoni kezelések

Otthoni kezelések

A fejbőr egyensúlyi állapotának helyreállítása több hónapos folyamat, így a szalon kezelések közt eltelt időben otthoni kezelés is szükséges. A terapeuta és a vendég megbeszélése alapján az otthoni kezelés tartalmazhatja a szalon kezelés valamennyi elemét is, de szűkíthető csak bizonyos elemekre is.

Amennyiben a vendégnek ideje engedi és vállalja a kezelés „macerásabb” részét is, akkor akár a fejbőrhámlasztás is elvégezhető otthon, a megbeszélt időközönként. Amennyiben a vendég ezt szívesebben bízza a terapeutára, akkor a megbeszélt időszakonként a hámlasztást is tartalmazó teljes kezelést a szalonban veheti igénybe.

A terápiás samponnal történő hajmosás és a szérummal való kezelés azonban mindenképpen be kell épüljön az otthoni hajmosási rutinba a kezelés időtartama alatt. A kezelés hatékonysága érdekében ne használjunk egyéb sampont, míg a kezelés tart.

A komplett otthoni kezelés esetén is szükséges az időközönkénti ellenőrzés, melynek során terapeutánk kamerás vizsgálattal megfigyeli a kezelés hatékonyságát, a javulás mértékét.